Turistička organizacija opštine Foča


Turistička organizacija opštine Foča
Poznati izvođači OK festa: Van Gog, Dubioza, Let 3, Disciplina kičme, Urban, Josipa Lisac…

Dubioza kolektiv, Van Gog, Let 3, Disciplina kičme, Del arno bend, Psihomodo pop samo su neki  od izvođača koji će nastupiti na četvrtom „Nektar OK festu“ na Tjentištu od 30. juna do 2. jula ove godine.

Na spisku izvođača, koji su organizatori danas objavili, nalaze se i Deca loših muzičara, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Josipa Lisac, Urban & 4/Damir Urban /, I-plej, TBF, Strejt džekin, Džastins Džonson.

Organizatori su saopštili da ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuju odličan provod i fenomenalni izvođači u neponovljivom prirodnom ambijentu Nacionalnog parka „Sutjeska“ na Tjentištu.

„ Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na OK sinema stejdžu“, navode organizatori.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem “Nektar OK festu” od danas su u  „first minute“ ponudi  „OK paketi“ o kojima se više informacija može potražiti na zvaničnoj stranici festivala okfest.net.

„ Ne propusti odličan provod koji te i ovoga ljeta čeka u NP „Sutjeska“, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i  zabave. Budi OK, dođi na Tjentište“, stoji u pozivu organizatora.

Izvor: Radio Foča

Calendar

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Rijeke

Na području Foče nalazi se 17 rijeka i rječica koje  svojim kanjonima,bistrinom i brzinom vode privlače brojne posjetioce, kako izletnike i ljubitelje raftinga,kanjoninga ,kajakaštva ,tako i sportske ribolovce , rekreativce i ostale ljubitelje prirode.

Planine

Područje fočanske opštine  krase visoki planinski masivi koji pripadaju  planinskom vijencu Dinarida. Maglić, Zelengora, Vučevo,Volujak, Bioč, Ljubišnja, ... pravi su izazov za planinare,alpiniste,rekreativce i sve ljubitelje prirode. Opširnije...

Jezera

Sedam glecerskih jezera koja su, zbog izuzetne ljepote i glacijalnog porijekla dobila naziv “gorske oči ” krase jednu od najlješpih planina dinarskog sistema –Zelengoru. To su : Orlovačko,Štirinsko, Kotlaničko,Donje i Gornje bare,Crno i Bijelo jezero. Opširnije...

Turistička organizacija opštine Foča, Šantićeva broj 16
Telefon / fax: +387 (0) 58 212 416, Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Main Menu

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Main Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Inset Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page