Turistička organizacija opštine Foča


Turistička organizacija opštine Foča

Na zajedničkom štandu TORS- a, u okviru 40. Beogradskog sajma turizma koji je održan od 22. do 25. februara, svoju turističku ponudu predstavila je i TO Foča.

Prvog dana sajma, prema rasporedu dešavanja na štandu TORS-a predstavljene su turističke destinacije, potencijali I gastro ponuda regije Podrinje. Prezentaciji turističke ponude opština Foča, Višegrad, Zvornik i Bijeljina, pored predstavnika medija, turističke privrede i turističkih agencija pristustvovali su i ministri u Vladi RS Predrag Gluhaković i Zlatan Klokić, direktor predstavništva RS u Srbiji Mlađen Cicović, direktorica TORS-a Nada Jovanović, kao i načelnici opština Foča i Višegrad, Radisav Mašić i Mladen Đurević.

Drugog dana Sajma predstavnici beogradske agencije “SAIHUA travel” koja radi sa kineskim tržištem i koja gostima iz Kine organizuje ture u Srbiji ugostili su predstavnike TORS-a, NP “Sutjeska I turističkih organizacija Foča, Višegrad i Trebinje. Uz izuzetno srdačan prijem i zajedničku svečanu večeru nastavljeni su razgovori o saradnji koji su započeti prilikom nedavne posjete ove agencije Republici Srpskoj.

I trećeg i četvrtog dana Sajma vladalo je veliko interesovanje posjetilaca za ponudu TO Foča, posebno za posjetu Nacionalnom parku “Sutjeska”, rafting Tarom, planinarskim i pješačkim turama, jednodnevnim izletima, gastro ponudom.

Predstavnici TO Foča zadovoljni su interesovanjem posjetilaca za turističku ponudu i obzirom da najviše posjetilaca upravo dolazi iz Srbije, ima razloga za optimizam i očekivanja da će predstojeća turistička sezona biti uspješna.

Calendar

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rijeke

Na području Foče nalazi se 17 rijeka i rječica koje  svojim kanjonima,bistrinom i brzinom vode privlače brojne posjetioce, kako izletnike i ljubitelje raftinga,kanjoninga ,kajakaštva ,tako i sportske ribolovce , rekreativce i ostale ljubitelje prirode.

Planine

Područje fočanske opštine  krase visoki planinski masivi koji pripadaju  planinskom vijencu Dinarida. Maglić, Zelengora, Vučevo,Volujak, Bioč, Ljubišnja, ... pravi su izazov za planinare,alpiniste,rekreativce i sve ljubitelje prirode. Opširnije...

Jezera

Sedam glecerskih jezera koja su, zbog izuzetne ljepote i glacijalnog porijekla dobila naziv “gorske oči ” krase jednu od najlješpih planina dinarskog sistema –Zelengoru. To su : Orlovačko,Štirinsko, Kotlaničko,Donje i Gornje bare,Crno i Bijelo jezero. Opširnije...

Turistička organizacija opštine Foča, Šantićeva broj 16
Telefon / fax: +387 (0) 58 212 416, Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Main Menu

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Main Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Inset Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page